január 21, 2016

Google AdWords kampánykezelés

Mi az a Google AdWords?

A Google AdWords segítségével a Google fizetett találatai között szerepeltetheted a honlapod.

A hirdetéseid akkor jelennek meg, amikor a látogatók megadnak egy olyan kulcsszót vagy kifejezést, ami a beállítások alapján alkalmas a hirdetések megjelenítésére.

Mennyibe kerül a Google AdWords hirdetés?

Fizetned csak a kattintások után kell, a kattintások ára, más néven a CPC, pedig több tényező mellett jelentősen függ a beállítások helyességétől és az optimalizáció mértékétől is.

Éppen ezért a legjobban akkor jársz, ha szakértőre bízod a kampányok létrehozását és beállításait, mert így akár kevesebbe is kerülhet egy-egy kattintás, mintha tapasztalat nélkül, egyedül hoznád létre a kampányokat.

Az AdWords kampányok nagy előnye, hogy pontosan mérhető a sikerességük, mérhető, hogy releváns látogatók érkeztek-e a weboldaladra és az is, hogy történt-e konverzió, tehát ajánlatkérés, vagy vásárlás az AdWordsnek köszönhetően.

Még többet az AdWords alapvető funkcióiról ebből a videóból is megtudhatsz:

A videót az AdWords Oktatóközpontja készítette.

Miért bízhatod rám a Google AdWords kampányaidat?

Google által minősített Google AdWords szakértőként az elmúlt években sok millió (!) releváns AdWords kattintást és ebből létrejövő konverziót idéztem elő. Szinte minden szegmensben dolgoztam már, a legkülönbözőbb termékeket hirdettem az AdWordsben, sikerrel. Olyan tapasztalatot szereztem a munkáim által, hogy mára a nevem a biztosíték arra, hogy megbízható, minőségi munkát készítek.

Tudom, hogy az előre meghatározott ügyfélcélok alapján milyen kampányokat kell készítenem és azok mitől lesznek jobbak a konkurensed hirdetéseinél.

Munkáim által a szakmán belül is elismernek, évente több száz embernek tartok tréningeket és konferenciákon adok elő az AdWords-ről.

Milyen AdWords kampányokat készítek?

  • Keresési kampányokat, amikor a Google keresőjébe beírt releváns kifejezésekre jelenik meg a weboldalad hirdetése.
  • Display kampányokat,

– amikor az interneten böngészők érdeklődése alapján készítek hirdetéseket, szöveges és banneres hirdetéseket egyaránt

– amikor olyan oldalakon jelenítem meg a hirdetéseidet, amiknek a témája összefügg azzal a témakörrel, amit te képviselsz

– amikor olyan oldalakon jelenik meg a hirdetésed, melyek szövegében azok a kulcsszavak szerepelnek, melyek a te szolgáltatásodat képviselik (így akár a HVG-n, az Origón, vagy épp a Cosmopolitan oldalán is megjelenhetsz, kizárólag kattintási költséggel)

  • Remarketing kampányokat, amikor azoknak jelenik meg a hirdetésed, akik korábban már jártak a weboldaladon, de nem vásároltak, vagy nem kértek ajánlatot.
  • Videóhirdetéseket, ha szeretnél a videós megjelenéseiddel még nagyobb népszerűségre szert tenni.

És ezeken túl még számos hasznos célzási lehetőséget rejt az AdWords, amiket a te céljaid alapján alkalmazunk majd.

 

Hogyan tudsz tőlem ajánlatot kérni Google AdWords kampányod kivitelezésére?

 

Töltsd ki a formot és hamarosan válaszolok az ajánlatkérésedre!

A kampányfelépítés és a havi kezelés ára mindig az adott feladat összetettségétől függ.

A felépítés díja 90.000 Ft – 180.000 Ft + ÁFA ár között lesz. Ez magában foglalja az első hónap teljes optimalizációját is. A második hónaptól 40.000-90.000 Ft + ÁFA közötti kampánykezelési, optimalizálási árra számíthatsz.