szeptember 9, 2016

Google Ads oktatás

Tapasztalt Google Ads szakértőként több, mint 10 éve tartok egész napos Ads tréningeket, konferencia előadásokat, céges oktatásokat. Óraadó külsős oktatóként tanítok egyetemek és oktatócégek felkérésére.

Egész napos Ads tréningek ajánlott tematikája

 • Google Ads hirdetési lehetőségek
 • Ads fiók létrehozása
 • Google Ads kampánytípusok és stratégiák
 • Mikor milyen kampánytípust alkalmazzunk?
 • Kampánybeállítások lépésről lépésre
 • Megtakarítást jelentő optimalizálás – hogyan optimalizáljuk a kampányokat?
 • Hatékonyabb hirdetések- módszerek a hirdetések vonzóbbá tételéhez
 • A helyes kulcsszó kiválasztása és kulcsszóegyezési beállítások
 • Hirdetésbővítmények
 • Performance Max és Display kampányok létrehozása és célzásai
 • Hatékony vizuális hirdetések
 • Konverziómérés és kampányelemzés
 • Remarketingkampányok
 • YouTube videókampányok
 • Ads kampányok mérése a Google Analytics-ben
 • A Google Analytics használata az eredmények növelése tükrében

A tréninget alap online marketing ismeretekkel rendelkezőknek ajánlom, kezdő Ads tudásszintről.

 

Google Ads tréning megbízási díj

Egy napos tréning esetén 300.000 Ft+ÁFA megbízási díjtól, az egyedi igények alapján konkrét árajánlatot a linda@lindcom.hu címen tudsz kérni.

Folyamatos oktatás iskolák, tanfolyamszervezők, cégek részére egyedi ajánlat alapján

Egyéni (egy fős) oktatást jelenleg nem tartok, a legutóbbi, 2022-es webes tréningem a Gerilla Mentor Klub felkérésére készült és a saját platformjukon érhető csak el. 2023-ban indítok legközelebb saját értékesítéssel webes tréningeket. A részletek a weboldalon elérhetőek lesznek.

Szívesen tartok tréninget mastermind csoportok, üzleti csoportok, illetve olyan cégek részére, ahol belsős feladat a Google Ads kampányok kezelése, de szeretnétek iránymutatást, egyedileg a saját fiókra szabva.

A tréningek elérhetőek utánkövetéssel is, ami azt jelenti, hogy a tréningen tanultak alapján 3-4 héten keresztül figyelem a fiókban a munkádat és folyamatosan rendelkezésre állok, ha segítségre van szükséged!

 

A tréningek oktatója

A képzést Szaladják Linda online marketing szakértő, Google AdWords hirdetési specialista tartja. Linda A Magyar Marketing Szövetség 2015. évi Országos KKV Marketing versenyének győztese az iData Kft. marketingkampányaival. 2016-ban megkapta a Magyar Marketing Fesztivál díját. Országos marketing konferenciák rendszeres szakmai előadója.

Hivatalos Google Partner, 2015-ben a Google európai versenyén megnyerte AdWords-ös ügynökségével a Mobile Star kategóriát a Magyarországon induló ügynökségek között. A Google dublini központjában díjazta. 

Linda tréningjeit a visszajelzések alapján azért is szeretik, mert jó hangulatban, sok gyakorlati példával alátámasztva, a résztvevőket aktívan bevonva tartja a képzéseket. Évtizedes szakmai háttere van, ismeri a hazai kis- és középvállalkozások leghatékonyabb marketing eszközeit és úgy adja át a tudást, hogy azt megértsék azok a hallgatók is, akik korábban még nem, vagy csak nagyon keveset foglalkoztak online marketinggel.

Akikkel már együtt dolgoztam 

(Egész napos tréningek és konferencia előadások online marketing / Google AdWords tréningek)

akademia112
infoszfera
kkv-akademia
magyar_marketing_szovetseg
hormann_logo
magyar-marketing-fesztival
evklogo-new

Vélemények, visszajelzések

” Kedves Linda! Bár délutánra teljesen összekavarodtak bennem az információk és már abban sem voltam biztos, amit reggel még tudtam, az egyik legjobb tréning volt a tiéd, amin valaha részt vettem. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen száraz dolgot ilyen viccesen és egész nap jókedvűen is meg lehet tanulni. Gratulálok neked és irigyellek a tudásodért, kimagasló!”


“Pörgős, hasznos, szuper tanulás, könnyed hangulatban. Linda csodálatosan magyaráz, nincs is annál jobb, mint olyan valakitől tanulni, aki szerelemből, szerelemmel végzi a munkáját.”


“Minőségi és mennyiségi információhoz jutottam hozzá. Az előadó közvetlen, laza. Gyakorlatias tudását érthetően adta át.


Pontos ajánlatért és a részletekért, kérlek keress személyesen a linda@lindcom.hu email címen, vagy a +36 30 777 555 2 telefonszámon.