szeptember 9, 2016

Online marketing tréningek (cégeknek, tréningszervezőknek)

Online marketing tréning – ajánlat tréningszervezők részére

Az online marketing tréningek iránt folyamatosan magas az érdeklődés, elsősorban a kisvállalkozók és a kezdő marketingesek részéről. Hagyományos formában egész napos (9-17 óráig tartó) tréningeket tartok, átfogó online marketing tudást adva az alapoktól a bonyolultabb mérési technikák bemutatásáig.

Az egyedi igények függvényében rendszerint az alábbi tematikával dolgozom a tréningjeimen:

  • Az online marketing jelentősége – miért legyünk jelen online.
  • Leggyakrabban használt hatékony marketing-eszközök 2016-ban.
  • Milyen a jó weboldal? Miért fognak tőlem vásárolni?
  • Facebook üzleti célra – nekem is megéri?
  • Az e-mail marketing rendszere
  • Google-titkok
  • Mi az a SEO? Hogyan tegyem keresőoptimalizálttá a weboldalam?
  • Google Adwords és Google Analytics
  • Hasznos és ingyenes Google eszközök
  • Üzleti kapcsolatépítés – kinek való? Milyen lehetőségei vannak?

A tréning az online marketing legfontosabb marketingeszközeit érinti, ám mélyre ható tudás elsajátítására nincs lehetőség, hiszen minden téma egyenként igényelne 1-1 oktatási napot a gyakorlati használat pontos átadásához. Azonban kellően elegendő ahhoz, hogy a résztvevő megismerje a rendelkezésére álló online marketing csatornákat és ötleteket, inspirációt kapjon azok használatához.

A tréningek videós ajánlása

 

Online marketing tréning cégek részére

Vállalok egyedi céges marketing tréningeket az adott vállalkozás profiljára vonatkoztatva, egyedi tanácsadással.

Tipp: Több olyan tréninget is tartottam már, ahol két-három jó kapcsolatot ápoló cég közösen vette igénybe a szolgáltatásaimat, osztozva a költségeken, viszont kiscsoportos oktatásban részesülve.

 

Online marketing tréning megbízási díj

A tréning díja függ az egyedi igényektől, a résztvevők és a tréningek számától is.  Egész napos tréninget 2018-ban már csak korlátozott számban,  400.000 Ft-500.000 Ft + Áfa áron tartok.  Pontos árajánlatért kérlek keress az info@lindcom.hu e-mail címen.

A tréning oktatója

 

Szaladjak-Linda (2)

A képzést Szaladják Linda online marketing szakértő tartja, aki kimagasló KKV marketinges gyakorlati tapasztalattal rendelkezik,  Google Partner, a Google Power-up verseny Mobil Sztár kategória nyertese (2015.)

A Magyar Marketing Szövetség 2015. évi Országos KKV Marketing versenyének győztese az iData Kft. marketingkampányaival. 2016-ban megkapta a Magyar Marketing Fesztivál díját. Országos marketing konferenciák rendszeres szakmai előadója.

Linda tréningjeit a visszajelzések alapján azért is szeretik, mert jó hangulatban, sok gyakorlati példával alátámasztva, a résztvevőket aktívan bevonva tartja a képzéseket. Több mint 10 éves szakmai háttere van, ismeri a hazai kis- és középvállalkozások leghatékonyabb marketing eszközeit és úgy adja át a tudást, hogy azt megértsék azok a hallgatók is, akik korábban még nem, vagy csak nagyon keveset foglalkoztak online marketinggel.

 

Akikkel már együtt dolgoztam 

(Egész napos tréningek és konferencia előadások online marketing / Google AdWords tréningek)

akademia112     infoszfera

kkv-akademia

magyar_marketing_szovetseg

hormann_logo

magyar-marketing-fesztival

evklogo-new

eu

Vélemények az online marketing tréningekről

 

“Kedves Linda, élmény volt részt venni az online marketing tréningeden. Minőségi,mennyiségi és aktuális információkat adtál át,a legújabb trendeket alapul véve. A tréning összességében gyakorlatias, interaktív volt, cseles, érdekes módszereket mutattál be. Mi rèsztvevők hasznos tippekhez jutottunk hozzá.Most már tudom Néha csak egy kis kreativitás,ùjìtás szükséges és pörög a biznisz! Már azért megérte részt venni, mivel elültettél egy két jó gondolatot. Személyiséged, közvetlenséged, lazaságod, kedvességed, szakmaiságod nagyon átjött és szinte pillanatok alatt eltelt a pár órácska! Látszik, hogy szereted munkád, kérdésekre készségesen és legjobb tudásod szerint válaszoltál. Tréningjeidet ajánlani tudom mindenkinek! ”


” Ez volt életem egyik legjobb tréningje. A fogadtatás családias, az előadás lényegre törő, az előadó pedig profi. Kezdő marketingesként is nagyon jól érezem magam és mindent megkaptam (talán még többet is) amit vártam. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, kezdőknek mindenképp, de haladó marketingesek is sok olyan részlettel találkozhatnak ami még ismeretlen számukra.”


“Még sehol nem tapasztaltam olyat, hogy az előadó minden kérdést meg tudott volna válaszolni. Itt ez történt. Linda nagyon felkészült, nagy szaktudással rendelkezik, ez az előadásán és az interaktív beszélgetés alkalmával is megmutatkozott.”


“Örülök, -előzetesen voltak fenntartásaim-, egyáltalán nem bántam meg, hogy eltöltöttem egy tartalmas napot az Online Marketing tréningen. Olyan gondolatokra, lehetőségekre világított rá a
tanfolyam oktatója, amire nem is gondoltam. Őszintén ajánlom mindenkinek, hogy vegyen részt egy előadáson. Meglátják sok hasznos tapasztalattal lesznek gazdagabbak.”


 

 

Pontos ajánlatért és a részletekért, kérlek keress személyesen a linda@lindcom.hu email címen, vagy a +36 30 777 555 2 telefonszámon.