március 22, 2016

Online marketing tréning

Ez az online marketing képzés azoknak szól, akik most ismerkednek az internetmarketinggel vagy úgy érzik, szükségük van az ismereteik rendszerezésére. Azoknak is ajánljuk, akik helyett más végzi el a marketinges feladatokat, de szeretnének rálátni az online folyamatokra.

Az online marketing alapjaitól indulva a tréning résztvevői megismerik a 2016-ban leghatékonyabb marketing eszközöket, segítséget kapnak a weboldaluk helyes felépítéséhez, szó lesz a netes bizalomépítésről, az e-mail marketingről, a Facebook üzleti szerepéről, a Google-ről, a keresőoptimalizálásról, az AdWords-ről, a szövegírásról és az online stratégiákról is.

A tréning tematikája:

  • Az online marketing jelentősége – miért legyünk jelen online.
  • Leggyakrabban használt hatékony marketing-eszközök 2016-ban.
  • Milyen a jó weboldal? Miért fognak tőlem vásárolni?
  • Facebook üzleti célra – nekem is megéri?
  • Az e-mail marketing rendszere
  • Google-titkok
  • Mi az a SEO? Hogyan tegyem keresőoptimalizálttá a weboldalam?
  • Google Adwords és Google Analytics
  • Hasznos és ingyenes Google eszközök
  • Üzleti kapcsolatépítés – kinek való? Milyen lehetőségei vannak?

A tréning oktatója

A képzést Szaladják Linda online marketing szakértő tartja, aki kimagasló KKV marketinges gyakorlati tapasztalattal rendelkezik,  Google Partner, a Google Power-up verseny Mobil Sztár kategória nyertese (2015.)Szaladjak-Linda (2)

A Magyar Marketing Szövetség 2015. évi Országos KKV Marketing versenyének győztese az iData Kft. marketingkampányaival. 2016-ban megkapta a Magyar Marketing Fesztivál díját. Országos marketing konferenciák rendszeres szakmai előadója.

Linda tréningjeit a visszajelzések alapján azért is szeretik, mert jó hangulatban, sok gyakorlati példával alátámasztva, a résztvevőket aktívan bevonva tartja a képzéseket. Több mint 8 éves szakmai háttere van, ismeri a hazai kis- és középvállalkozások leghatékonyabb marketing eszközeit és úgy adja át a tudást, hogy azt megértsék azok a hallgatók is, akik korábban még nem, vagy csak nagyon keveset foglalkoztak online marketinggel.

A tréning időpontja és helyszíne

Időpont: szervezés alatt
Helyszín: szervezés alatt
Résztvevők száma: maximum 12 fő
Catering: szünetekben kávé, üdítő, péksütemény

A tréning ára

32.500 Ft + ÁFA

 

Vélemények az online marketing tréningről

Ez volt életem egyik legjobb tréningje. A fogadtatás családias, az előadás lényegre törő, az előadó pedig profi. Kezdő marketingesként is nagyon jól érezem magam és mindent megkaptam (talán még többet is) amit vártam. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, kezdőknek mindenképp, de haladó marketingesek is sok olyan részlettel találkozhatnak, ami még ismeretlen számukra.

Eltöltöttem egy tartalmas napot az online marketing tréningen. Olyan gondolatokra, lehetőségekre világított rá a tanfolyam oktatója, amire nem is gondoltam. Őszintén ajánlom mindenkinek, hogy vegyen részt egy előadáson. Meglátják, sok hasznos tapasztalattal lesznek gazdagabbak.

Jelentkezés a tréningre

Kérjük, a tréningre történő jelentkezéshez add meg az adataidat. Fizetni átutalással tudsz, a jelentkezésed követően e-mailben kapod meg az ehhez szükséges adatokat.